MASCOTS

CLINICA VETERINARIA VETERALIA

CLÍNICA VETERINÀRIA FORMADA PER UN EQUIP DE GRAN QUALITAT FUNDADA L'ANY 1987, CONSTA DE 4 CONSULTES, 2 PREQUIRÒFANS, 1 QUIRÒFAN, SALA DE RADIOGRAFIES, ECOGRAFIES I LABORATORI ADEMÉS DE SALA DE HOSPITALITZACIÓ PER GATS I GOSSOS.TOT LO NECESSARI PER LA SEVA MASCOTA A LA BOTIGA D'ALIMENTACIÓ I ACCESSORIS.

DESCOMPTE 4€ PER LA TEVA PRIMERA COMPRA! 70 %

Codi: WEB0415

VetSelection és la nostra botiga de mascotes en línia, una botiga especialitzada amb productes seleccionats per veterinaris. En VetSelection trobaràs tot tipus d'articles per als teus amics peluts: PInso de les millors marques, dietes veterinàries, menjar humit (llaunes o sobres), snacks, joguines, llits, i tot tipus d'accessoris. Tenim secció de gossos, cadells, gats, rosegadors, ocells, rèptils, peixos i cavalls. A més disposem d'un magnífic Outlet, on posem a la venda productes de temporades anteriors, pinsos que caduquen en 3 o 4 mesos, o articles petites tares, amb fins a un 70% de descompte. I perquè t'animis a comprar, et regalem 4 € per realitzar la teva primera compra *! Simplement El codi WEB0415 al camp "CUPÓ DESCOMPTE". Benvingut a VetSelection!

IMPORT MÍNIM 30€

DESCOMPTE 4€ PER LA TEVA PRIMERA COMPRA!

MOLT PROFESSIONALS!

MOLT BON TRACTE HUMÀ , VAN ACONSELLAR-ME EL MILLOR PER LA MEVA GOSSA!

AFEGIR OPINIÓ

VETERALIA PROTECT

PLA DE SALUT PER LA TEVA MASCOTA.

IGUAL QUE NOSALTRES LES MASCOTES S'ENFRENTEN A MOLTS PROBLEMES DE SALUT DURANT LES SEVES VIDES.  EL PLA DE SAUT VETERALIA PROTECT ES UN PROGRAMA QUE INCLOU ELS SERVEIS VETERINARIS NECESSARIS PER MANTENIR ALS ANIMALS SANS I ELIMINAR ELS PROBLEMES ABANS QUE TINGUIN LLOC.TOT EN UNA SOLA QUOTA MENSUAL.

MES INFORMACIÓ A LA VOSTRA CLÍNICA!